Hej wszystkim! Szukam aktualnych katalogów Avon na lato 2025 – konkretnie interesuje mnie czerwiec, lipiec i sierpień. Nie mogę nigdzie znaleźć wersji online, a zależy mi, żeby już coś podejrzeć i zaplanować zamówienie. Czy ktoś wie, gdzie można obejrzeć katalogi bez potrzeby logowania się albo zakładania konta? Może są jakieś strony, gdzie regularnie wrzucają nowe katalogi? Z góry dzięki za każdą pomoc, bo trochę się już pogubiłam i nie wiem, czy szukać na oficjalnej stronie czy gdzieś indziej. Każda wskazówka mile widziana! 😊
top of page
bottom of page
Potwierdzam, też korzystam z tej strony od jakiegoś czasu! Mają zawsze aktualne katalogi i łatwo znaleźć to, czego się szuka. No i mega opcja z podglądem online – dla mnie to wygodniejsze niż papier. Czasem nawet wcześniej wrzucają katalogi niż oficjalna strona. Jak ktoś jeszcze się waha, to polecam zajrzeć i samemu sprawdzić 😊
Cześć! Ja zawsze zaglądam tutaj: Avon katalog – strona jest super, bo masz wszystko w jednym miejscu. Bez rejestracji, wszystko przejrzyście. Aktualnie mają tam katalog 6/2025 na czerwiec i piszą, że katalogi na lipiec i sierpień pojawią się już wkrótce. Duży plus za to, że można przeglądać w formie elektronicznej, więc nawet nie musisz czekać na papierową wersję. No i jeśli planujesz zakupy, warto też zerknąć na opcję zostania przedstawicielem – są fajne zniżki i gratisy na start. Ja zamawiam z tej strony już od roku i naprawdę sobie chwalę, bo zawsze wszystko działa szybko i bez problemów.