Лабораторні та дипломні роботи на замовлення — хто реально стикався?
Шукаю виконавця для лабораторної, вже переглянув кілька сервісів і чесно заплутався. Скрізь пишуть про унікальність і індивідуальний підхід, але як це перевірити до оплати? Хтось взагалі має реальний досвід із подібними сервісами?
4 Views
.png)

Сам довго скептично ставився до всього цього. Зазвичай намагаюся робити сам, але зараз навантаження таке, що просто не встигаю. Почав шукати, читати відгуки, і картина неоднозначна. Десь люди скаржаться на копіпаст із відкритих баз, десь кажуть що препод одразу повертав через низьку унікальність.
Натрапив на один сервіс, там досить детально розписано як вони підходять до перевірки на плагіат і що саме пишуть з нуля, без архівів готових робіт. Ось для прикладу https://na5ku.com.ua/uk/laboratornaya-rabota/ лабораторна робота там можна глянути що і як вони декларують. Звучить логічно, але я б не сказав що повністю переконаний, просто поки виглядає чесніше ніж більшість.
Ще момент який мені здався цікавим — вони згадують що використовують ШІ тільки для структурування, а не для генерації самого тексту. Не знаю наскільки це правда, але принаймні не приховують що технологія є. Буду перевіряти далі. Якщо хтось вже замовляв там або в інших місцях щось схоже, цікаво почути як воно насправді вийшло.