Která úklidová firma v Praze je spolehlivá a ne předražená?
Dobrý den, hledám nějakou slušnou úklidovou firmu v Praze na pravidelný úklid 2+kk bytu. Nechci žádné mega luxusní služby za horentní sumy, ale zároveň aby to bylo opravdu čisté, bez poškrábaného nábytku a aby chodili včas. Má někdo reálnou zkušenost z poslední doby? Děkuji za tipy.
6 Views
.png)

Ahoj, já řešil přesně to samé před půl rokem. Prošel jsem asi čtyři firmy a musím říct, že rozdíly jsou dost velké. Některé slibují hory doly a pak přijdou dva lidi, kteří to honem „přeženou“ a je to. Jiné zase chtějí platit skoro jako za hotelový úklid. Nakonec jsem se ustálil na jedné menší firmě, která mi vyhovuje hlavně tím, že si můžu vybrat termín docela flexibilně a mají stálé uklízečky, takže se nemění každou chvíli někdo jiný. Pokud hledáš něco podobného, doporučuju podívat se na Úklidová firma což je služba zaměřená právě na Prahu a okolí. Já s nimi mám zatím jen dobré zkušenosti – cena za běžný úklid bytu kolem 2+kk vychází rozumně, používají vlastní ekologické prostředky a nikdy jsem nemusel řešit, že něco zapomněli nebo to udělali povrchně. Samozřejmě je dobré si nejdřív napsat a domluvit si zkušební úklid, ať vidíš, jestli ti sednou. Každopádně porovnej si ještě s jednou-dvěma dalšími, ale tahle mi přijde solidní volba na běžné domácí úklidy. Hodně štěstí s výběrem!