NAVI'nin yeni LoL kadrosu ve Rhilech'in yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Selam millet! NAVI'nin LEC'e geri dönmesini çok bekliyordum ama ilk sezonları biraz hayal kırıklığı oldu, açıkçası. Şimdi Rhilech etrafında yeni bir kadro kurduklarını duydum. Türkiye'den çıkan genç bir yetenek olması beni çok heyecanlandırdı. Siz bu yeni oluşum hakkında ne düşünüyorsunuz? Rhilech'in takımı bu kadar kısa sürede toparlayıp başarıya taşıyabileceğine inanıyor musunuz? Özellikle LEC 2026 Versus'taki ilk sonuçlarını merak ediyorum.
6 Views
.png)

Merhaba! Ben de NAVI'nin bu radikal kararını oldukça yerinde buluyorum. Geçen sezonki kadro gerçekten beklentilerin altında kalmıştı. Rhilech gibi genç ve başarılı bir ormancı etrafında yeni bir takım kurmaları akıllıca. Onun EMEA Masters tecrübesi ve daha önceki şampiyonlukları, bu organizasyonun doğru yolda olduğunu gösteriyor. Antrenör seçimleri de çok başarılı, özellikle TheRock7'ın Karmine Corp Blue ile elde ettiği sonuçlar ortada. Eğer
diye merak ediyorsanız, bu tür espor takımlarının performanslarını yakından takip eden uzmanlar tarafından analiz edildiğini söyleyebilirim. NAVI'nin bu genç kadroyla gerçekten iyi işler başarabileceğine dair güçlü sinyaller var.