top of page
Salesfully_logo (2).png

Discover Awesome Features

Public·487 members

Anna Schmidt
Anna Schmidt

Досвід купівлі авто з аукціонів Америки

Привіт усім. Планую найближчим часом замовляти машину з Америки або Канади. Хто вже проходив цей процес нещодавно і може поділитися реальним досвідом та підказати надійні варіанти компаній у Києві. Цікавить саме пригін без посередників.

12 Views

Я нещодавно вивчав тему пригону машин з Америки. Зараз є варіанти замовити як під ключ так і вибрати те що вже викуплено і їде в Україну. Мені особисто такий варіант здається спокійнішим бо ціна зафіксована і менше невідомих факторів. Зазвичай фірми беруть на себе весь процес від торгів до доставки через європейські порти на зразок Клайпеди. Для перевірки наявності таких лотів та прорахунку вартості логістики можна подивитися сайт https://yoauto.net/ де є каталог машин у дорозі. Головне при виборі дивитися на наявність офіційного договору та покрокових фотозвітів з кожної контрольної точки. Також добре коли після розмитнення компанія видає повний пакет документів включаючи тайтл та інвойс а доставку роблять по всій Україні. Якщо машина потребує відновлення то великим плюсом буде допомога фірми з контактами СТО. На мій погляд це оптимальний алгоритм який мінімізує ризики при купівлі кота в мішку.

Members

• kittty
    kittty
  • Michael Olegovich
    Michael Olegovich
  • dijital turkey
    dijital turkey
  • Emma Collins
    Emma Collins
  • Aryan Mhatre
    Aryan Mhatre
bottom of page