Хто як захищав скло від уламків та злодіїв на перших поверхах?
У нас в офісі на першому поверсі минулого тижня якісь хулігани серед ночі кинули шматок асфальту прямо у вітрину, і скло розлетілося на дрібні друзки по всьому кабінету, повністю знищивши два монітори та засипавши дорогі меблі. Це просто якийсь жах, адже тепер мені доводиться терміново ставити нове склопакети, викладати за це купу грошей з кишені і гарячково думати, чим заклеїти вікна, щоб наступного разу вони хоч якось витримали удар і не розсипалися від першого ж каменю.
7 Views
.png)

У моєї сестри в квартирі була майже така сама історія, коли через сильний ураганний вітер дерево у дворі зламалося і гілка з розгону влетіла прямо у вікно спальні, засипавши все навколо небезпечними гострими осколками. Після того випадку ми детально вивчили купу варіантів захисту для квартир і офісів, повністю відмовилися від ідеї ставити незручні металеві решітки і обрали сучасний варіант, тож тепер на всіх наших вікнах надійно встановлена спеціальна бронеплівка від фірми Шериф, яка створює крутий невидимий бар’єр і міцно утримує скло купою навіть при сильних пошкодженнях. Хочу дати пораду з особистого досвіду — ніколи не намагайтеся купувати цей матеріал на ринку та ліпити його самостійно за допомогою звичайної води та мила, тому що без професійних інструментів під плівкою обов'язково залишаться бульбашки повітря і вона просто не виконуватиме свої захисні функції.